25 jun

Design Tales Agencies vertegenwoordigt Tala

Geplaatst door DesignTales
Design Tales Agencies vertegenwoordigt Tala

Met gepaste trots kunnen wij u mededelen dat Design Tales Agencies sinds 1 juli 2017 officieel agent is geworden van Tala.
Tala is een prachtig jong bedrijf wat de missie heeft om mooie producten te maken die een positieve impact hebben.

Tala, in 2015 opgericht door 4 vrienden, wil de koolstofarme economie versnellen met een doordacht productontwerp en baanbrekende LED-technologie. Zo onderscheid Tala zich met een combinatie van functionele en decoratieve producten. De compromisloze focus op zowel ontwerp als duurzaamheid maakt Tala uniek in zijn klasse.

Naast het feit dat Tala drie waanzinnig mooie collecties heeft (design, feature en classic), wordt er naar aanleiding van het aantal verkopen ook nog iets terug gedaan voor de natuur. Bij elke 200 lampen die Tala verkoopt, plant het 10 bomen. Zo zijn er al bossen in Engeland en in de VS opgezet dankzij de verkoop van de Tala lampen.

Paradepaardje van de Tala collectie is absoluut de Voronoi. Deze mondgeblazen lamp, zie foto, heeft een unieke vorm welke u herkent uit de natuur. Wanneer u in een bos naar boven staart, ziet u de Voronoi vorm in de toppen van de bomen.
De Voronoi lamp is er in twee uitvoeringen. De I, met een doorsnede van 12,5 centimeter, 2W 2200K en een prijs van €100 incl. btw.
De Voronoi II is de bestseller van het stel. De lamp heeft een doorsnede van 16,5 centimeter en een hoogte van 30 centimeter. Met een verkoopprijs van €155 heeft u de investering er met een aantal maanden uit wanneer u de 3 watt verbruik afzet tegen uw huidige 60W halogeen lampje.

Graag nodig ik u uit om de catalogus van Tala eens goed te bekijken. Het is een aanwinst voor in elk project, woonhuis of in elke winkel.

Hier vindt u de catalogus.

Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.