//designtales.nl/wp-content/uploads/2020/10/St.Leo_The20Audo_byMarioDepicolzuane_9_HerlufTrollesGade.jpg

Geïnspireerd door cultuur en afgeleid van de natuur, creëert St. Leo hoogwaardige, milieuvriendelijke afwerkingen die de ervaring van architectonische ruimtes naar een hoger niveau tillen.

St. Leo, opgericht in Denemarken in 2019, put uit Scandinavisch erfgoed en vakmanschap om hedendaagse verf en gips te produceren van de beste natuurlijke mineralen met een focus op duurzaamheid en ingetogen elegantie.

St. Leo is gebaseerd op een passie voor samenwerking en heeft het geluk om samen te werken met een gemeenschap van toonaangevende interieurontwerpers, architecten en creatievelingen om op maat gemaakte, site-specifieke oplossingen uit een bijna grenzeloos kleurenspectrum.

Over Dolomietpleister: gelanceerd in 2019, bevat St. Leo´s debuutcollectie 19 voorgemengde, gekleurde minerale pleisters die klaar zijn om op binnen oppervlakken te worden aangebracht met een troffel of borstel. Gemaakt van eersteklas, duurzame materialen, waaronder superfijn gemalen Dolomietsteen, gerecyclede as en organische pigmenten, resulteert de unieke samenstelling van Dolomite Plaster in rijke kleurprofielen en een verscheidenheid aan elegante texturen die de onvolmaakte, ruwe schoonheid van de natuur vieren.

St. Leo Dolomietpleister is een van de eerste in zijn soort die het Nordic Swan Ecolabel heeft ontvangen - een van de hoogste duurzaamheidscertificeringen ter wereld. gekleurde minerale pleisters die klaar zijn om op binnen oppervlakken te worden aangebracht met een troffel of borstel.