14 apr

Design Tales Agencies en Interiorworks op bezoek bij Viccarbe

Geplaatst door DesignTales
Design Tales Agencies en Interiorworks op bezoek bij Viccarbe

Eind september 2017 zijn Design Tales en Interiorworks samen met 15 architecten naar Valencia afgereist. Het zonnetje scheen volop en de sfeer zat er goed in.

Na een middagvlucht naar de Spaanse zon, werd er lekker gegeten en geborreld.
Op dag twee van de trip stond er een bezoek aan een meubelfabriek buiten de stad op het programma. Na dit bezoek sprong iedereen de fiets op voor een fietstocht langs de architectonische hoogtepunten van Valencia. Deze tour eindigde op het strand met aansluitend een heerlijk diner met wijnproeverij.

Dag drie van de architectentrip stond volledig in het teken van Viccarbe. De dag begon met een introductie van de collectie. Met als hoogtepunt de onlangs op de markt gebrachte Aleta Chair. Van deze stoel wordt veel verwacht in de projectmarkt. Aan het begin van de middag werd er een heerlijke lunch geserveerd op het dakterras. Paella en andere lekkernijen stonden klaar voor ons. Na de lunch werd er door menigeen nog een potje tafeltennis gespeeld op de Trestle Table. De dag werd afgesloten met een quiz waar duidelijk werd wie het best had opgelet in de ochtend.

Aan het begin van de avond gingen wij met de groep aan boord van een boot in Parc Natural de l’albufera de Valencia. Hier genoten wij allen van een welverdiend glaasje bubbels en hadden wij een prachtig zicht op de ondergaande zon.

Uiteraard werden deze drie dagen afgesloten met een avondje dansen in een openluchtdiscotheek. Zo werden business and pleasure mooi gecombineerd gedurende deze dagen. Met enorm veel plezier kijkt Design Tales Agencies terug op onze dagen met Interiorworks in Valencia. Naast Interiorworks en Viccarbe willen wij ook graag alle architecten bedanken die met ons mee wilden naar de Spaanse zon. Wij hopen dat jullie helemaal geinspireerd zijn en dit snel nog eens met ons willen doen! 🙂