10 dec

Naar Kopenhagen met Bigbrands en 20 architecten

Geplaatst door DesignTales
Naar Kopenhagen met Bigbrands en 20 architecten

Twee volle dagen inspiratie en fun, dit stond begin december op het programma voor onze architectentrip in samenwerking met Bigbrands. Een mooie groep van zo’n 20 architecten hield ons gezelschap gedurende deze twee koude dagen in Kopenhagen.
Na een vroege en korte vlucht richting naar de Deense hoofdstad werden wij welkom geheten door Fredericia. Een dag inspiratie volgde met afsluitend een wandeltocht door de stad.

Dag twee was voor Menu. In de sinds juni geopende Menu Space keek iedereen zijn ogen uit met als hoogtepunt de Harbour Chair. De nog uit te komen kunststof stoel van Menu. De Harbour Chair stond al in de Menu Space klaar voor gebruik.
Tot slot werd iedereen meegevraagd naar The Krane voor een presentatie door Tim Rundle, de ontwerper van de TR Bulb. The Krane is een door Norm Architects ingerichte havenkraan, met een hotelkamer (€2500 per nacht), een sauna en een conferentieruimte erin.

Deze architectentrip ging uiteraard gepaard met lekker eten, goede drankjes en een topsfeer. Voor herhaling vatbaar! Speciale dank gaat uit naar Bigbrands, Fredericia en Menu.