Over ons

Design Tales Agencies is een agentschap voor hoogwaardige internationale designmerken. Meubels, textiel, accessoires en verlichting voor interieur en exterieur maken deel uit van de collectie. Wij zijn verantwoordelijk voor de verdeling en verkoop van de merken Fredericia, MENU, Massimo Copenhagen, Tala, Tonone en Viccarbe. De focus ligt op Nederland, maar met een aantal merken gaan we ook de grens over.

Bovenstaande collecties zijn te vinden in de betere meubel-, accessoires- en verlichtingsspeciaalzaken. In de projectmarkt is Design Tales Agencies een professionele gesprekspartner voor projectinrichters, architecten en opdrachtgevers. Wij denken mee en adviseren over toepassingen en gebruik van meubels en verlichting.

Pascal Zegers is oprichter van Design Tales Agencies. Sinds 1996 maakte hij al zeer jong kennis met de Designbranche en leerde hij de kneepjes van het vak als 'rechterhand' van Simon Eikelenboom en later van Jan te Lintelo.

Vanaf zijn 18de werkte hij voor Eikelenboom, een verlichtingsimporteur welke prachtige verlichtingsmerken vertegenwoordigde, zoals o.a. Luceplan en Lumina. Pascal heeft daar met veel plezier de rol van Country Manager vervuld.

In 2003 werd hij gevraagd om bij Linteloo een commerciele functie te vervullen waar hij al snel uitgroeide tot Commercieel Directeur en mede-eigenaar. Het opgebouwde dealernetwerk strijkte uit over meer dan 50 landen. Zijn zakelijke relaties zijn veelal uitgegroeid tot vriendschappen welke zijn manier van handelen kenmerkt.

In 2015 besluit hij zich los te maken en kiest hij voor het zelfstandig ondernemerschap. Design Tales Agencies heeft vanaf 1 juli 2015 een vliegende start gemaakt!

 

//designtales.nl/wp-content/uploads/2017/07/pascal.jpg
https://designtales.nl/wp-content/uploads/2017/07/Unknown-e1536230766620-1-200x310.jpeg