Over ons

Design Tales Agencies is een agentschap voor hoogwaardige internationale designmerken. Meubels, accessoires, vloerkleden en verlichting voor in- en exterieur maken deel uit van de collectie.

Wij zijn verantwoordelijk voor de verdeling en verkoop van de merken AUDO, ANOUR, EMU, FREDERICIA, MASSIMO, ONDARRETA, ST LEO, TONONE, QLIV

Bovenstaande collecties zijn te vinden in diverse woonwinkels en verlichtingsspeciaalzaken. In de projectmarkt is Design Tales Agencies een professionele gesprekspartner voor projectinrichters, architecten en opdrachtgevers. Wij denken mee en adviseren over toepassingen en gebruik van meubels en verlichting.

Pascal Zegers heeft in 2015 Design Tales Agencies opgericht na een lange periode te hebben gewerkt als Commercieel Directeur bij Linteloo. In die periode heeft hij een jaar samengewerkt met Joost van Ede die eindverantwoordelijk was voor Piet Boon Collection. Joost van Ede is in 2018 in dienst gekomen bij Design Tales Agencies en is in 2019 de compagnon geworden van Pascal Zegers.

Samen trachten zij het agentschap verder uit te breiden met een divers en hoogwaardig aanbod aan design merken in Nederland, België en Luxemburg.

‘Wij hechten grote waarde aan langdurige relaties waarin respect en plezier voorop staan’.

Pascal Zegers & Joost van Ede

https://designtales.nl/wp-content/uploads/2019/08/Over-ons-e1564745408421-300x400.jpg