//designtales.nl/wp-content/uploads/2020/10/MENU_Umanoff_Side_Table_Knitting_Chair_Torso_Table_Lamp_Plinth_Willmann_Vase.jpg

AUDO is een Deens designbedrijf opgericht in 1976. We ontwerpen, de hele dag eigenlijk, af en toe ook 's nachts. Door samen te werken met een aantal van de meest getalenteerde ontwerpers ter wereld, leveren wij een hoogwaardig ontwerp met een frisse Scandinavische uitstraling. We noemen het zacht minimalisme.

Bij AUDO hebben we een passie voor design, nieuwe materialen en slimme details, en we dromen erover om een verschil te maken.

We geloven dus in het maken van ontwerpmateriaal - en dat proberen we te doen door producten te creëren die echte gevoelens oproepen, innovaties die een echt verschil maken, en door do-well te combineren met do-good. We zijn gepassioneerd, origineel en verantwoordelijk.

We werken strategisch met innovatieve producten. We zijn geobsedeerd door slimme oplossingen en functionele details. We hebben het geluk om samen te werken met een aantal van de beste ontwerpers ter wereld en we zorgen ervoor dat een nieuw Audo-product altijd een nieuwe functie, een nieuw materiaal of een nieuwe productiemethode heeft. Omdat dat de originaliteit is die het tot een echt Audo-product maakt.

We werken hard aan het vinden van nieuwe partners in ontwikkelingslanden over de hele wereld. Lokale fabrieken of kleine privé-samenwerkingsverbanden waar we goede producten van hoge kwaliteit kunnen produceren en tegelijkertijd de mensen die betrokken zijn bij de productie van een betere economische basis voorzien.

Wij geloven in het maken van ontwerpmateriaal.

Gaan we de wereld redden door dit te doen? Nee. Gaan we het toch proberen? Oh ja.

//designtales.nl/wp-content/uploads/2023/06/audo_logo_black-1.png